Descargar EBOOK El parany de medusa autor ERIK SATIE gratis online


Descargar EBOOK El parany de medusa autor ERIK SATIE gratis online Título Del Libro: El parany de medusa
El editor: AROLA
ISBN 13: 9788492408580
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: ERIK SATIE
El tamaño del archivo: 764 Kb

Read full description of the books:Sembla que Satie va concebre aquesta obra – que anticipa el teatre dadaista dels anys vint i fins i tot el teatre de l’absurd dels cinquanta – a finals del segle XIX, durant l’època en què va col·laborar amb l’humorista de Montmartre Jules Dépaquit. Però no fou fins al 1913 quan va reprendre la feina, reduint el primer treball de cinc actes en un de sol. Aquest mateix any va fer una representació privada a casa del compositor i crític Roland Manuel, però no fou fins al 1921 quan l’obra va ser representada al Teatre Michel, durant una sessió de teatre buffo organitzada per l’actor i director de teatre Pierre Bertin.

Entre les diverses anècdotes que tenen lloc durant l’obra, destaca el conflicte que anuncia la lluita de classes, entre el baró i el seu criat. D’altra banda, es perfila la constant lluita de Satie contra el formalisme i el racionalisme cartesià aplicat a la música i a l’art en general, tal i com demostra l’anàlisi dels noms que l’autor escull pels seus personatges. Per últim, cal destacar la presència a l’obra de l’anteposició de la intuïció sobre la raó, així com l’ús dels sorolls dins la música, reivindicat pels futuristes de l’època.

Fidel al principi segons el qual la música mai ha de sobreposar-se a la paraula, Satie va compondre per aquesta comèdia lírica set ballets que constitueixen una mena d’intermedis entre els diàlegs. Aquests balls estan escenificats per un pianista i un mico mecànic que el protagonista de l’obra, el Baró Medusa, ha fet fabricar per a la seva diversió. Sense cap dubte, es tracta de l’encarnació de l’inconscient del baró que, juntament amb el seu majordom Policarp i el mico, configuren un mapa força fidel de la personalitat i l’estil del propi Satie. Tal i com ell mateix cita a l’inici de l’obra:

“Aqu&a


El autor es ERIK SATIE escribió un interesante libro titulado El parany de medusa. El libro de la publicó la editorial AROLA, y en este momento por el libro de El parany de medusa PDF ISBN (9788492408580) es necesario pagar 10.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El parany de medusa EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ERIK SATIE, que te pueden gustar, igual que el libro de El parany de medusa EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El parany de medusa EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El parany de medusa PDF
Descargar en EPUB El parany de medusa EPUB
Descargar en DOC El parany de medusa DOC
Descargar en TXT El parany de medusa TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El parany de medusa


Mario

Rara vez los libros hacen echar de mí una lágrima, pero este pudo.

Daniel

Buscaba-buscaba - y sobre el milagro! - esta ELLA es la MEJOR el libro

Sofia

Me ha inspirado este libro!

Iker

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )

Laura

La idea es excelente, pero a veces sufre de texto
Añadir comentario
Descargar EBOOK El parany de medusa autor ERIK SATIE gratis online

PDF: el-parany-de-medusa.pdf El parany de medusa PDF
EPUB: el-parany-de-medusa.epub El parany de medusa EPUB
DOC: el-parany-de-medusa.doc El parany de medusa DOC
TXT: el-parany-de-medusa.txt El parany de medusa TXT