Descargar EBOOK Llisca, newton, llisca! autor ROSER MATAS NADAL gratis online


Descargar EBOOK Llisca, newton, llisca! autor ROSER MATAS NADAL gratis online Título Del Libro: Llisca, newton, llisca!
El editor: COMANEGRA
ISBN 13: 9788416605705
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: ROSER MATAS NADAL
El tamaño del archivo: 475 Kb

Read full description of the books:L’hipopòtam Clop no sap nedar, però ha de travessar un llac per arribar a classe d’higiene bucal. Amb l’ajuda de l’Ot, la Mei i en Tomeu, haurà de fer servir els seus coneixements sobre flotació per poder arribar a l’escola puntual. Ho aconseguiran? Un conte per entendre el principi d’Arquímedes
Neix una col·leció de contes il·lustrats que compaginen diversió i coneixement de tal manera que els més petits puguin aprendre ciències gairebé sense adonar-se’n. Cada llibre presenta els tres mateixos amics vivint una aventura amb un animal diferent que els farà resoldre un entrebanc amb saviesa. Aquests contes, amb rimes d’allò més divertides, són ideals per començar a familiaritzar-los en el fascinant món de les ciències, que vegin la física com un món fàcil d’entendre i se’l facin seu. S’hi inclou sempre una doble pàgina final adreçada a pares i tutors per enriquir-ne l’explicació.Roser Matas és llicenciada en físca per la UAB i, actualment, professora de matemàtiques de secundària, feina que compagina amb projectes d’il·lustració i cartellisme. Aquesta és la seva primera obra.


El autor es ROSER MATAS NADAL escribió un interesante libro titulado Llisca, newton, llisca!. El libro de la publicó la editorial COMANEGRA, y en este momento por el libro de Llisca, newton, llisca! PDF ISBN (9788416605705) es necesario pagar 9.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Llisca, newton, llisca! EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ROSER MATAS NADAL, que te pueden gustar, igual que el libro de Llisca, newton, llisca! EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Llisca, newton, llisca! EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Llisca, newton, llisca! PDF
Descargar en EPUB Llisca, newton, llisca! EPUB
Descargar en DOC Llisca, newton, llisca! DOC
Descargar en TXT Llisca, newton, llisca! TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Llisca, newton, llisca!


Javier

Este libro leer cada hombre...

Sergio

completa mierda

Ana

Un libro que me ha impresionado hasta el fondo del alma.

Raul

¿Por qué se ha acabado! Debe ser infinita!!!))))

Carla

La idea es interesante, pero hay deficiencias en la calidad.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Llisca, newton, llisca! autor ROSER MATAS NADAL gratis online

PDF: llisca-newton-llisca.pdf Llisca, newton, llisca! PDF
EPUB: llisca-newton-llisca.epub Llisca, newton, llisca! EPUB
DOC: llisca-newton-llisca.doc Llisca, newton, llisca! DOC
TXT: llisca-newton-llisca.txt Llisca, newton, llisca! TXT