Descargar EBOOK El malefici de la reina d hongria autor MARIA AURELIA CAPMANY gratis online


Descargar EBOOK El malefici de la reina d hongria autor MARIA AURELIA CAPMANY gratis online Título Del Libro: El malefici de la reina d hongria
El editor: BARCANOVA
ISBN 13: 9788448917937
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: MARIA AURELIA CAPMANY
El tamaño del archivo: 5.74 Mb

Read full description of the books:Durant els darrers anys semblava que can Oliver hagués estat un lloc d’infortuni. En Joanet, l’hereu i promès de la Margalida Ponsa des que tenia un any i mig, havia desaparegut feia anys després d’embarcar-se per fer el cors. També en Martí, el segon dels fills, feia molt de temps que s’havia embarcat en el Benaventurat i ja no se’n va saber res més. Cap dels dos germans va fer cas de la vella Ciril·la quan els deia que no anessin al port de la reina d’Hongria.
Som a les acaballes del segle xviii i la mar Mediterrània és l’espai on lluiten les grans potències per la supremacia en el món. Aquest és l’escenari de les aventures d’en Macià, el tercer dels fills del vell Oliver, que un 6 de setembre de 1798 embarca en el xabec de nom Afortunat per anar a cercar els germans desapareguts. Enfila rumb a la ciutat de Fiume, que en aquell moment pertanyia al regne d’Hongria.
D’aquesta manera comença una aventura d’iniciació, plena de dificultats, personatges misteriosos i situacions insòlites. En Macià, que va penjar els hàbits per iniciar aquest viatge, no perd mai el cap, tot i que no sempre és senzill fer drecera, ni passejar-se sense armes per un món revoltat, i tot per trobar els seus germans i conèixer ’enigmàtica reina d’Hongria i el seu terrible malefici.


El autor es MARIA AURELIA CAPMANY escribió un interesante libro titulado El malefici de la reina d hongria. El libro de la publicó la editorial BARCANOVA, y en este momento por el libro de El malefici de la reina d hongria PDF ISBN (9788448917937) es necesario pagar 9.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El malefici de la reina d hongria EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARIA AURELIA CAPMANY, que te pueden gustar, igual que el libro de El malefici de la reina d hongria EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El malefici de la reina d hongria EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El malefici de la reina d hongria PDF
Descargar en EPUB El malefici de la reina d hongria EPUB
Descargar en DOC El malefici de la reina d hongria DOC
Descargar en TXT El malefici de la reina d hongria TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El malefici de la reina d hongria


Lucas

¡Cuidado! Puede cambiar radicalmente tu vida!

Samuel

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el número y descargado sin problemas

Natalia

Es posible, es necesario y vale la pena leer

Alejandro

Simplemente acerca de la difícil!

Natalia

Este libro ha cambiado mi vida!
Añadir comentario
Descargar EBOOK El malefici de la reina d hongria autor MARIA AURELIA CAPMANY gratis online

PDF: el-malefici-de-la-reina-d-hongria.pdf El malefici de la reina d hongria PDF
EPUB: el-malefici-de-la-reina-d-hongria.epub El malefici de la reina d hongria EPUB
DOC: el-malefici-de-la-reina-d-hongria.doc El malefici de la reina d hongria DOC
TXT: el-malefici-de-la-reina-d-hongria.txt El malefici de la reina d hongria TXT