Descargar EBOOK Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris autor CARLES GEL gratis online


Descargar EBOOK Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris autor CARLES GEL gratis online Título Del Libro: Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris
El editor: DESNIVEL
ISBN 13: 9788498291261
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El autor del libro: CARLES GEL
El tamaño del archivo: 33.65 Mb

Read full description of the books:Els estanys ens atrauen poderosament, per la seva bellesa o per l’encisador paisatge que els envolta. N’hi ha d’espectaculars i n’hi ha que no són tan bonics, n’hi ha que tenen unes dimensions gegantines i n’hi ha de menuts. També n’hi ha que es troben en indrets bucòlics i poc freqüentats, mentre que altres es troben en llocs de pas i, per tant, són força coneguts.
Tot i que els itineraris descrits en aquesta guia són 52, no només es visiten aquest nombre de llacs, ja que, en molts cassos, per arribar a l’estany principal, obligatòriament se n’han de visitar tres o quatre més. Un bon exemple en són els estanys del Carlit, els de Saboredo, els de Tristaina, els de Carançà i els de Colomers. Per tant, és més que probable que en acabar de fer totes les excursions d’aquesta guia, hagueu visitat entre 200 i 250 estanys.
Dins aquestes pàgines trobareu tota la informació pràctica per arribar-hi a tots ells: fitxa tècnica, una breu introducció, un mapa amb la ruta que cal seguir i, a continuació, una minuciosa i acurada descripció de l’itinerari corresponent. A més, per fer-ho encara més complet i interessant, hem cregut convenient afegir-hi un apartat final amb alternatives a muntanyes, on s’indiquen les muntanyes més importants i interessants que es poden aconseguir des dels estanys.


El autor es CARLES GEL escribió un interesante libro titulado Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris. El libro de la publicó la editorial DESNIVEL, y en este momento por el libro de Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris PDF ISBN (9788498291261) es necesario pagar 17.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor CARLES GEL, que te pueden gustar, igual que el libro de Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris PDF
Descargar en EPUB Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris EPUB
Descargar en DOC Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris DOC
Descargar en TXT Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris


Marc

Este libro es elegante!

Antonio

De una sola vez de leer!

Ainhoa

Jajaja, el libro de

Manuel

Maravilloso libro, como todas las obras de este autor

Adriana

Simplemente acerca de la difícil!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris autor CARLES GEL gratis online

PDF: estanys-del-pirineu-catala-i-andorra-52-itineraris.pdf Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris PDF
EPUB: estanys-del-pirineu-catala-i-andorra-52-itineraris.epub Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris EPUB
DOC: estanys-del-pirineu-catala-i-andorra-52-itineraris.doc Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris DOC
TXT: estanys-del-pirineu-catala-i-andorra-52-itineraris.txt Estanys del pirineu catala i andorra: 52 itineraris TXT